Reușim împreună

DEZVOLTĂM

 ROMÂNIA

Proiecte

Mereu am fost un om al acțiunii și nu al zvonurilor din ziare, al promisiunilor și cuvintelor rostite cu patos. De aceea, pe mine mă recomandă faptele. 


Sunt inginer electromecanic, consilier județean la Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, am fost inginer șef în cadrul Shell Western Atlas International, în domeniul prospecțiuni geologice. 

Mi s-a acordat gradul de locotenent conf. prin Ordinul special 521 în 2002, precum și brevetul de ofițer mecanic maritim aspirant. 


Cât despre educația pe care am primit-o, am studiat în cadrul Institutului de Marină ,,Mircea cel Bătrân" din Constanța matematici speciale, fizică atomică și nucleară, filosofie, economie/pragmatism. Tot aici, mi-am dezvoltat capacitatea de analiză și sinteză, logica și abilitățile manageriale.


În 2014, am devenit membru PNL, în 2015, eram președintele Organizației Oamenilor de Afaceri PNL, în 2018 am devenit vicepreședinte interimar pe comunicare iar din februarie 2019 sunt Secretarul General al PNL BN.


Candidatura mea va pune accent pe pragmatism, eficientizare și îmbunătățire. Nu voi promite marea cu sarea, ci voi fi om, cu bune și cu rele, dar care încearcă să facă o schimbare.


Am militat întotdeauna pentru o Românie mai bună și mai dezvoltată. Fiecare acțiune întreprinsă de mine a servit cu loialitate acest scop. Prin urmare, decizia de a candida pentru postul de senator este următorul pas firesc în această direcție. Progresul României se poate produce doar prin structuri de conducere formate din oameni de valoare.


 Principii precum corectitudinea, onoarea și cinstea trebuie să constituie o piatră de temelie în toate activitățile de guvernare, fiind nelipsite din orice demers pentru refacerea României după monopolul unui partid care a condus doar la regres. Am speranța că alegerea dumneavoastră va fi moneda de schimb a dezvoltării noastre. Contez, prin urmare, pe prezența și pe votul dumneavoastră pentru a reuși ceea ce mi-am propus!