Reușim împreună

DEZVOLTĂM

 ROMÂNIA

Proiecte
Orașul Sângeorz-Băi a ieșit dintr-o perioadă lungă de stagnare datorită PNL
Datorită lui Traian Ogâgău, orașul Sângeorz-Băi a ieșit dintr-o perioadă lungă de stagnare.
 
Cele peste 40 de milioane de euro fonduri europene sunt rezultatul muncii neîncetate a acestuia, fiind vorba de bani alocați pentru necesitățile și utilitățile orașului. Astfel, s-au realizat investiții care vizează rețelele de apă, canalizarea, asfaltările de drumuri, reabilitarea școlilor, grădinițelor și centrelor multifuncționale, precum și alte segmente menite să ridice nivelul de trai al locuitorilor din Sângeorz-Băi.
 
Nu este o surpriză că primele semne de opoziție au venit tot din partea PSD, cu care s-a confruntat Traian Ogâgău pentru depunerea proiectelor. Se pare că guvernul PSD de la acea vreme a aprobat un singur proiect, trotuarele din Sângeorz-Băi, deja executate. Alături de PNL, m-am confruntat cu diverse blocaje venite din partea PSD, așadar conștientizez pe deplin ce înseamnă munca depusă de colegul meu și de echipa acestuia. Ne-am asumat lupta cu un partid care a tras țara spre regres, în loc să o ghideze spre progres.
 
Îmi doresc ca acest lucru să se schimbe și ca locuitorii din Sângeorz-Băi să aibă parte numai de vești bune în ceea ce privește dezvoltarea orașului lor. Asta se poate întâmpla numai dacă alegem diferit pe 6 decembrie!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *