Reușim împreună

DEZVOLTĂM

 ROMÂNIA

Proiecte
Guvernul, condus de PNL, a deschis șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești
Partidul Național Liberal demonstrează încă o dată competența necesară pentru a reprezenta interesele poporului. Este și cazul unui proiect mult așteptat, anume Autostrada Sibiu - Pitești.
 
Una dintre cele mai mari autostrăzi, care va traversa Carpații pe o lungime de circa 122 de kilometri, este gata să se construiască datorită PNL și oamenilor competenți care se ocupă de acest plan.
 
Din martie 2020, Guvernul, condus de PNL, a deschis șantierul autostrăzii Sibiu-Pitești, iar în septembrie a obținut din fonduri europene o sumă în valoare de 875, 5 milioane de euro, fonduri nerambursabile. Acești bani vor servi pentru finanțarea a 53 din cei 122 de km de autostradă. Campania de Drumuri a trimis documentele necesare Agenției Naționale pentru Achiziții Publice și este în așteptarea unui răspuns pozitiv pentru a demara construcțiile.
 
Este doar un alt exemplu care evidențiază că PNL nu a fost un partid „de decor,” ci a înfăptuit într-un an cât altele nu au făcut în patru.
 
Și eu, alături de PNL, vreau să realizez acele proiecte și inițiative care vor ajuta atât la reclădirea României, dar și la modernizarea Bistriței, locul pe care eu îl numesc „acasă.”
 
#PNL #DezvoltămBistrița #DezvoltămRomânia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *